Retourneren

Retourneren

- Binnen 14 dagen kunt u de items retourneren indien niet naar wens

- Dit is op eigen kosten & risico

- sieraden kunnen niet retour van wege hygiëne 

Hoe kun je een retour aanmelden bij Bydewi

- Stuur een e-mail naar bydewi. Vermeld in de e-mail je naam, order nr & de items die je wilt retourneren 

- Bij goedkeuring ontvang je van ons een e-mail met het retour adres

- Als het item voldoed aan de voorwaarden storten we het aankoop bedrag terug binnen 5 dagen. 

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via bydewi.nl@gmail.com Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.