Over ons

Over ons

Never enough jewellery

Hoe is Bydewi Ontstaan

By dewi is begin 2020 ontstaan tijdens de 'corona' periode. Het begon met kraaltjes inkopen, hiermee maakt ik gepersonaliseerde namen armbandjes (weet jij het nog?) En verkocht ik via instagram dm, ik had dus nog helemaal geen site! Iets meer dan een halfjaar later ging ik mij eindelijk inschrijven bij de kvk! Zo kon ik 'echt' inkopen bij groothandels en een echte webshop aanmaken.

Sinds 6 oktober 2020 is By Dewi een officieel bedrijf. En ben ik gestopt met het maken van de gepersonaliseerde armbandjes en overgestapt op het verkopen van Stainles  steel sieraden & accessoires.

Trending sieraden

Onze sieraden zijn zorgvuldig uitkozen door Dewi. Met het inkopen van de sieraden kijk ik naar wat op dit moment trending is en wat ik zelf graag zou willen kopen. Ik verkoop dus alleen maar items die ik zelf zou dragen! En nog mooier alle sieraden bij By Dewi zijn stainles steel & nikkel vrij! Dat houdt in dat de sieraden niet kunnen verkleuren en nikkel vrij zijn.

Wie zit er achter By Dewi?

Wie zit er eigenlijk achter By Dewi. Dat ben ik Dewi, ik ben 20 jaar oud en houdt onwijs veel van Sieraden, kleding & interieur. Want hoe leuk is het als je van shoppen houdt je dit bij je eigen webshop kan doen! Naast By Dewi werk ik in het styling team van een woonwinkel dit doe ik voor 4 dagen in de week. Ik ben dus altijd bezig met de laatste trends op interieur gebied maar ook in sieraden! 

Als je mij zou kennen dan...

- Weet je dat ik gek ben op golden retriever. Natuurlijk mijn eigen Goldie Bobbie, haha.

- Weet je dat ik niet tegen troep kan, als mijn kamer een troep is moet ik eerst opruimen voor ik ga slapen.

- Weet je dat ik dol ben op fiat 500's, dit is ook mijn eerste autootje. 

- Weet je dat ik mega ondernemend ben. 

- Weet je dat ik zeg altijd zie ik morgen wel, is iets spannend of heb je er geen zin in. Die problemen zijn voor morgen,haha. Dat zie ik morgen wel.