Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN By Dewi

- Algemeen.

 

 1. Kvk nummer 80530974. E-mail adres bydewi.nl@gmail.com

2. By dewi verkoopt haar kleding, sieraden & accessoires via haar webshop www.by-dewi.com

3. Lees de voorwaarden goed door voordat je een bestelling plaatst. Door een bestelling te plaatsen ga je automatisch akkoord met en ben je gebonden aan deze voorwaarden. Als je ergens vragen over hebt neem dan contact op met onze klantenservice via bydewi.nl@gmail.com

 

Bestellingen:

1. Alles wat By Dewi aanbiedt op de webshop is vrijblijvend en By Dewi mag het aanbod te allen tijde aanpassen of intrekken.

2. Er komt een overeenkomst tot stand, zodra By Dewi jouw bestelling schriftelijk (per e-mail) heeft bevestigd. Als je binnen 24uur na het plaatsen van de bestelling geen bevestiging hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice.

3. By Dewi mag een bevestigde bestelling annuleren voordat deze wordt verzonden, bijvoorbeeld als zij geen autorisatie voor betaling kan krijgen, als de prijs onjuist is ( in welk geval je het product alsnog voor de juiste prijs kunt bestellen, als er verzendbeperkingen gelden voor een bepaald Product, als het bestelde Product niet op voorraad is of niet aan onze kwaliteitsstandaarden voldoet en wordt teruggetrokken. By Dewi zal jou per e-mail informeren.

4. Door een bestelling te plaatsen, bevestig je dat de door jou verstrekte gegevens volledig en correct zijn; en dat je 16 jaar of ouder bent of anders toestemming hebt van jou ouder/voogd. U bent zelf verantwoordelijk voor het invullen van de juiste adres- en contactgegevens.

 

Prijzen en betaling:

1. Betaling geschiedt via het betaalproces op de Website.

2. Eventuele verzendkosten en/of retour kosten zijn te vinden op de Website en zijn voor rekening van Koper. Verzending binnen Nederland is gratis boven een besteding t.w.v. 80EUR

 

Levering, defecten en aansprakelijkheid:

1. Wij streven ernaar om de Producten binnen 1 - 2 werkdagen na aanvaarding van de bestelling te leveren. Levertijden zijn schattingen en kunnen niet worden gegarandeerd.

2. Indien een Product defect is geleverd dient Koper dit binnen 24 uur na ontvangst aan te geven via de mail met een bijgevoegde foto waaruit blijkt dat het product defect is geleverd.

3. Indien een Product defect is geraakt nadat Koper het Product heeft gebruikt, is by dewi hier niet aansprakelijk voor. U heeft een maand garantie. En we kijken dan naar een passende oplossing!

4. De aansprakelijkheid van By Dewi is beperkt tot de in deze Voorwaarden genoemde verplichtingen en productaansprakelijkheid. Iedere andere aansprakelijkheid van By Dewi is uitdrukkelijk uitgesloten, tenzij de schade het gevolg is van opzet of grove schuld van By dewi

 

Annulerings en Retourbeleid:

1. Je kunt de via de Website bestelde Producten binnen veertien 14 dagen na ontvangst retour aantemelden ongeacht de reden. Je dient hiervoor te mailen naar bydewi.nl@gmail.com de Producten uiterlijk na het aanmelden van de retour binnen veertien (14) dagen na ontvangst op eigen kosten en verantwoordelijkheid per post aan ons te retourneren. 

2. Tijdens deze periode van veertien (14) dagen zal je zorgvuldig omgaan met het Product en dit alleen uitpakken en eventueel passen voor zover nodig om te bepalen of je het wil houden. Als je een Product wilt retourneren, mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat bij deze bij een retour goed verpakt is.  Als wij het Product in beschadigde toestand ontvangen van jou, ben jij aansprakelijk voor de schade aan het Product en zullen wij geen vergoeding voor het geretourneerde Product betalen. Als er bij jouw bestelling een gratis product/gift zat, moet je die samen met het terug te sturen Product retourneren. 

3. Wij zijn niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor Producten die je niet volgens deze voorwaarden of verkeerd aan ons retourneert. Deze Producten worden niet opgeslagen en worden niet aan jou geretourneerd. 

4. Nadat wij jouw retour aanvraag hebben ontvangen, zullen wij zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 5 werkdagen, de aankoopprijs exclusief leveringskosten en eventuele kortingen (indien van toepassing) terugbetalen. 

Klachten:

Een item niet zoals verwacht? Dan raden wij aan om eerst contact op te nemen met bydewi.nl@gmail.com .  Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

Diversen:

1. By Dewi kan deze Voorwaarden te allen tijde wijzigen. Door het plaatsen van een bestelling ga je ermee akkoord dat de laatste versie van deze Voorwaarden van toepassing zijn op jouw bestelling. 

2. Elke afwijking van de voorwaarden van de overeenkomst (inclusief deze Voorwaarden) moet schriftelijk worden gedaan en door beide partijen worden ondertekend.

3. Verwijzingen naar de term 'schriftelijk' omvat ook e-mail, tenzij anders vermeld.

4.Eventuele (algemene) voorwaarden van jou en/of een derde worden uitdrukkelijk afgewezen en zijn niet van toepassing op de overeenkomst tussen By Dewi en jou.

5. Als je contact met ons wilt opnemen, kun je dat doen via de Klantenservice via bydewi.nl@gmail.com